Drage mame, od sada možete da vežbate od kuće!

Kad god vama to odgovara!

-Porodila si se ali nemaš vremena da ideš na treninge?

-Nisi sigurna da li imaš dijastazu, a želela bi to da proveriš?

-Nisi sigurna kako da započneš svoj oporavak?

-Vodimo te korak po korak u našem postnatal ONLINE programu

Ciljevi su jasni:

Program je dizajniran sa posebnom pažnjom na tvoje zdravlje i dobrobit. Fokus je na prevenciji lumbalnog bola u leđima, dijastaze, prolapsa i inkontinencije.

Ali to nije sve – uz ovaj program možeš očekivati i regulisanje telesne mase, poboljšanje mentalnog stanja, povećanje energije, poboljšanje držanja i generalno snažniji i zdraviji organizam.

Trajanje i garancija:

Program je osmišljen tako da ga minimalno sprovodiš četiri meseca, a idealno bi bilo da to bude šest meseci.

Ako redovno budeš vežbala i slušala naše sugestije, mi ti garantujemo da ćeš se vrlo brzo vratiti u dobru formu i kad ti vreme bude dozvolilo biti spremna da se priključiš intenzivnijem tipu fizičkog vežbanja.

Kako izgleda program:

U uvodnom delu smo se posvetili teoriji i principima da bi najefikasnije sprovela sam program.

Obuka i razjašnjenje važnosti abdominalnog disanja, neutralne pozicije, relaksacije ožiljka i prenapetih mišićnih grupa, kao i samopregled abdomena i testiranje tehnike disanja.

Ostalih pet nivoa su sveobuhvatni programi vežbi, fokusirani na mobilnost, snagu, balans i istezanje. Svaki detaljno proučen i prilagođen vašim potrebama, sa posebnim naglaskom na pravilnu tehniku i disanje.

Kad možeš da kreneš sa ovim programom?

Važno je da ti tvoj lekar da zeleno svetlo. Kod vaginalnog porođaja možeš da kreneš već posle 5 – 6 nedelja, a kod carskog reza preporuka je da prođe 8 nedelja.

Pristup programu:

Nakon što popuniš prijavu ispod, dobijaš pristup platformi na kojoj se nalaze sva potrebna uputstva, smernice i video materijal.

Program je dostupan bez vremenskog ograničenja.

Jednom ga kupiš – imaš ga zauvek.