Budite jaki, zdravi i uvek spremni za novi izazov!

TEND Strong and Healthy je jedan od najpopularnijih paketa koji naše klijente, kao što i sam naziv kaže, dovodi do snažnog, funkcionalnog tela i zdravog organizma!

Ovaj jedinstven program kombinuje detaljnu dijagnostiku i apsolutno prilagođen trening.

Naš tim trenera radi preciznu procenu telesnog sastava uz pomoć bioelektrične impedance (procenat nivoa potkožnog i viscelarnog masnog tkiva, procenat nivoa vode, mišića…), merenje telesnih obima i visine, proverava kvalitet pokreta, posturu, analizira tehniku disanja i vrše procenu fizičke forme (snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, balansa…), kao i testiranje kardiorespiratorne izdržljivosti.

Na osnovu svih dobijenih rezultata, programira se prilagođen trening koji će vas osnažiti u svakom smislu!

Bonus za sve klijente koji se odluče za ovaj program treninga je mogućnost dobijanja nutricionističkog pregleda i pisanja plana ishrane sa 50% popusta u odnosu na osnovnu cenu istog.

Nutricionistički pregled obuhvata preciznu procenu nivoa digestivnih enzima, vitamina i minerala kao i test intolerancije na hranu koju vrši naš nutricionista Strahinja Kukić i na osnovu dobijenih rezultata prepisuje individualno prilagođenu ishranu baš za vas, kao i plan suplementacije ako postoji potreba.

Dođite i proverite zašto naši klijenti ističu da dolaze zbog dobre atmosfere, pozitivne energije i brzih rezultata!

TEND Strong and Healthy
Novo Naselje

TEND 8

PAKET

14.000 rsd

8x

mesečno

.

TEND 12

PAKET

18.000 rsd

12x

mesečno

.

TEND 20

PAKET

26.000 rsd

20x

mesečno

.

Cena po treningu iznosi 2500 dinara.