Zdravo živo

Putokazi za život pun zdravlja i blagostanja

knjiga

Strahinje Kukića

osnivača Fitbox-a i TEND-a

DA SE BOLJE UPOZNAMO

Dijagnostički trening

Dijagnostički trening napravljen je sa ciljem da ti pomognemo da otkriješ šta ti je najviše potrebno sada – šta odgovara tvom životnom stilu, navikama, mogućnostima i, najviše od svega, željama.

Trening programi

Personalni trening je vid programa koji omogućava da na najefikasniji i najbezbedniji način postigneš željene rezultate. 

Nakon trudnoće i porođaja, telo žene se menja. U zavisnosti od toga kakva je bila trudnoća, ali i sam porođaj što u mnogome usmerava kako će izgledati oporavak i vraćanje tela u dobro stanje.

Trening za zdravu kičmu je korektivni metod vežbanja koji za cilj ima dovođenje posture u idealnu poziciju, što doprinosi balansu, centralizaciji i stabilnosti zglobova i mišića.

Rekreativni boks je visoko intenzivni trening osmišljen za usvajanje osnovnih tehnika boksa uz rad na razvoju kondicije, snage, brzine i koordinacije.

Prilagođeni fitnes je trening rezervisan samo za dame. Trening koji će te osnažiti, napuniti pozitivnom energijom, i učiniti da se osećaš i izgledaš odlično!

Za sve dame koje žele da kombinuju prilagođeni fitnes i rekreativni boks.

Školica sporta je program koji kroz igru i zabavu stimuliše razvoj motoričkih i intelektualnih sposobnosti deteta.

PressFit treninzi su treninzi umerenog i visokog intenziteta. Kombinacija treninga snage sa opterećenjem i izdržljivosti.

Military trening program je tip treninga nastao po uzoru na fizičku priremu vojnika, ali u potpunosti prilagođen rekreativcima.

Neka vaše dete nauči osnove borilačkih veština uz trenere sa višegodišnjim trenerskim i takmičarskim iskustvom.

Joga je holistička praksa koja uključuje rekreaciju tela, razumevanje emocija i kontrolu uma.


Strong and Healthy je grupni program treninga za muškarce i žene. Trening koji će te osnažiti, napuniti pozitivnom energijom, i učiniti da se osećaš i izgledaš odlično!

Buteyko metod u službi dijagnostikovanja i tretiranja respiratornih tegoba.


Budite jaki, zdravi i uvek spremni za novi izazov!


Jedinstven program treninga i nutricionizma za zdravo i funkcionalno telo.

Pravi izbor kroz koji ćemo te dovesti do potpune funkcionalnosti.

Put je izazovan, ali pogled sa vrha je jedinstven!

Šta klijenti kažu o nama?

Naša najbolja preporuka jeste ono, što kažu vežbači čije smo živote promenili

U svim aspektima, a pre svega u dobroj komunikaciji sa klijentom, odnosno načinom komunikacije zbog čega se klijent oseća zaista važno.

M.A.

Test fizičke spremnost je prvo iznenađenje. Drugo – vežbe prilagođene individualnom vežbaču. Vežbe balansa. Podrška vežbaču da ide što više. Poznavanje vežbača i mogućnosti.

Dejana
Spasojević-Ivančić

Izgledam bolje nego ikad!
NAJVAŽNIJE su stvari: MNOGO sam naučio o sebi (koji sam ja kralj), o treningu, o ishrani, o biohemiji i imam PREDIVNE NOVE PRIJATELJE!

Minja Bolesnikov

Mnogo ste detaljniji, pazite na svaki pokret vežbača, trud, stalno usavršavanje, odlična energija u klubu, kao i ljudi.

Mina Roganović

Ja sam oduševljena ovim ljudima, njihovom posvećenosti svom poslu i stalnom napredovanju. Ako želite da budete zdravi, da vežbate na pravilan način i da postignete maksimalne rezultate na pravom ste mestu. 🙂

Marina Ilić

Na tri lokacije

Fitbox Liman

 1300 kaplara 3, Novi Sad

Fitbox Novo Naselje

Karolja Seleša 3, Novi Sad

Fitbox Centar

Ilije Vučetića 7, Novi Sad

Fitbox - Novi Sad
piši nam ili nas kontaktiraj putem socijalnih mreža

  TRENING

  Unapredi fizičku formu, koriguj telesnu masu, oporavi se od povrede, oplemeni dobrom energijom ili jednostavno nastavi da održavaš zdravlje.

  EDUKACIJA

  Sertifikovani programi za trenere i početnike iz oblasti treninga, dijagnostike i nutricionizma osiguraće ti sigurnu i uspešnu karijeru u sferi kojom se baviš.

  NUTRICIONIZAM

  Hrana je lek. Ali koja je to hrana, kada je konzumirati, a koja je hrana lek baš za Tebe? Naš vrhunski tim je tu kako biste hranom dostigli i sačuvali zdravlje.

  DIJAGNOSTIKA

  FITBOX insistira na personalizovanom pristupu uz obaveznu dijagnostiku. Naši programi su definisani baš za Tebe i dovešće Te do najboljih rezultata za najkraće vreme. Mi verujemo samo u rezultate koji traju!