Nenad Momirski

Obično kada zamišljamo bokserskog trenera mislimo na nekog “razbacanog” grubog tipa koji je stalno namršten, zbog toga se ljudi iznenade kada upoznaju Nenada i saznaju da je on bokserski trener. Momak širokog osmeha, uvek raspoložen za šalu, miran i staložen, a sa druge strane bivši profesionalni bokser – Nenad ruši sve stereotipe o boksu.

To što je bio posvećen i uspešan sportista od rane mladosti stvorilo je kod Nenada veliku ljubav prema sportu, ali i disciplinu i odgovornost svojstvenu ljudima koji se bave borilačkim sportovima.

Kako je želeo da svoju ljubav prema boksu prenosi i drugima upisuje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, gde shvata da su dijagnostika i individualizovan pristup ključni faktori u prenosu znanja. Zbog toga završava nekoliko dodatnih seminara i kurseva koji mu pomažu da se usavršu u praksi.

Kod nas u Fitbox dolazi željan novih znanja i umeća i nada se da će podići svoj rad u praksi “van ringa” na još viši nivo. Ukoliko ste u potrazi za trenerom od koga ćete naučiti borilačke veštine, onda je Nenad pravi izbor za vas.

Slobodno vreme provodi u čitanju, a ako ne čita onda kupuje knjige. Navodi da mu je dan bez čitanja promašen dan.