Srđan Gaćeša

Na prvi pogled ljudi bez problema prepoznaju da je Srđan trener borilačkih sportova. On tvrdi da ga obrve odaju, a mi bismo dodali da utisku doprinose i prava leđa. Međutim, čim Srđan progovori jasno bude da je to jedan veseo lik uvek spreman za šalu.

Sedmogodišnju karijeru bavljenja borilačkim sportovima Srđan je odlučo da kruniše naučnim pristupom, te je trenutno student završne godine na osnovnim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Kroz svoje studiranje, kao član studentskog parlamenta na fakultetu, učestovao je na raznim događajima humanitarnog, naučnog i sportskog karaktera od pozicije volontera pa sve do koordinatora.  

Pored studiranja stigao je da u slobodno vreme stekne i zvanje Specijaliste za funkcionalni fitnes u Savezu za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i da učestvuje na raznim seminarima stručnog karaktera i stekne praktično znanje u radu sa decom i starim osobama.

Adrenalinski sportovi i sportovi sa loptom su prava stvar za Srđana, zato slobodno vreme ispunjava takvim aktivnostima.

Ukoliko tražite ozbiljnog trenera borilačkih sportova u čijim rukama ćete se osećati bezbedno onda je Srđan pravi izbor za vas.