TEND Trening za zdravu kičmu

Ako se suočavate sa bolovima u leđima i tražite efikasno rešenje, mi smo tu da vam pomognemo.

Predstavljamo vam našu novu malu grupu sa specifičnim programom za rehabilitaciju kičmenog stuba i ledja.

Grupa maksimalno broji pet članova. Ovaj program je pažljivo osmišljen kako bismo vam omogućili smanjenje bolova, snaženje, poboljšanje mobilnosti, stabilnosti i povratak u dobru formu.


Šta možete očekivati od našeg programa?

-Individualizovan pristup: Naš stručni tim će uraditi detaljnu dijagnostiku vašeg trenutnog stanja i u odnosu na to napraviti personalizovani program rehabilitacije koji odgovara vašim potrebama.

-Vežbe prilagođene stanju: Fokusiramo se na sigurne i efikasne vežbe koje jačaju mišiće leđa, poboljšavaju fleksibilnost i stabilnost kičme.

-Stručni nadzor: Tokom svakog treninga, naš trener će vam pružiti nadzor i podršku kako bismo osigurali pravilno izvođenje vežbi.

-Interaktivna grupna atmosfera: Rad u maloj grupi omogućava vam da delite iskustva sa drugima i osećate podršku kolektivnog napretka.

-Smanjenje rizika: Program je posebno dizajniran da smanji rizik od povreda i pogoršanja stanja, pridržavajući se najnovijih naučnih saznanja.


Naš cilj je da vam pomognemo da se oslobodite bola u leđima i vratimo vam dobar kvalitet života. Ne čekajte, priključite se našoj grupi za rehabilitaciju leđa da zajedno radimo na otklanjanju bolova i poboljšanju vašeg zdravlja.

Zakažite svoje mesto već danas i krenite putem ka zdravim i bezbolnim leđima.


Termini treninga 

PonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetak Subota
18:00 - 19:0018:00 - 19:0020:00 - 21:00

TEND Trening za zdravu kičmu mini grupa
Novo Naselje

Redovan

PAKET

9.000 rsd

12x

mesečno

prema rasporedu