TEND u saradnji sa Praškom školom (Rehabilitation Prague School) organizuje dvodnevni kurs najsavremenije metode korektivnog vežbanja prema sistemu DNS-a (Dynamic Neuromuscular Stabilization).

Kurs je, pre svega, namenjen, trenerima, instruktorima, kineziolozima, fizijatrima, fizioterapeutima i svima koji se bave rehabilitacijom, treningom i terapijom.

Ciljevi edukacije:

– Saznanje o osnovnim principima razvojne kineziologije deteta u prvoj godini života i primena tih principa radi rešavanja disfunkcija u odraslom dobu.

– Dijagnostika i korekcija disfunkcionalnih disajnih motoričkih obrazaca i saznanje zašto je disanje prvi korak ka ostvarenju posturalne stabilnosti.

– Razumevanje pojmova posturalne stabilnosti i IAP (intraabdominalnog pritiska) i zašto su oni preduslov za funkcionalan, efikasan i pokret bez bola.

– Savladavanje i razumevanje DNS korektivnih vežbi, kao i njihova integracija u sve oblike vežbanja (rehabilitaciju, prevenciju, funkcionalni trening, “pametni” trening).

Kurs će se održati u prostorijama TEND-a u Novom Sadu, 15. i 16. maja 2021. godine. Broj mesta na kursu je ograničen. Cena kursa za ranu uplatu, čije je rok četiri nedelje do početka kursa je 320 € + troškovi praške škole koji su 80€. Standardna cena bez popusta je 350 € + troškovi praške škole koji su 80€.

Link za uplatu troškova praškoj školi: https://www.rehabps.cz/rehab/course.php?c_id=1779

Depozit, nakon što se izvrši prijava i uplata troškova praškoj školi, je 150 €, ostatak novca se donosi na dan kursa.

Instruktor na kursu: Martina Jezkova, MPT

Prijave na email: fitboxns@gmail.com
Kontakt osoba: Sandra Bošković
broj telefona +381 60 32 59 159

Vidimo se!

Tagovi