Marko
Radišić

Ako vidite vitkog momka u 6h ujutro kako trči po keju ili šeta sa suprugom i psom po Fruškoj Gori sa kineziotejpom zalepljenim preko nosa možete se lako prevariti i pomisliti da je neka šala u pitanju, a istina je da je to verovatno Marko koji isprobava nove tehnike disanja u pokretu.

Marko je diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja i student master studija, a ništa mu nije važno kao pokret i pravilno disanje.

Sa značajem vežbi disanja upoznao se još kao dete dok je učio pevanje, a kasnije je te vežbe nadogradio kineziološkim znanjem DNS-a i Butejkovim vežbama disanja. Kako je disanje direktno povezano sa rehabilitacijom kičme, ali i mnogim zdravstvenim tegobama, Marko u Fitboxu se bavi baš time.

Njegov omiljeni hobi je pecanje i vrlo mu je posvećen. Fokusiranost, staloženost i strpljene su vrline koje krase pecaroše, a baš tim rečima i naši klijenti opisuju Marka.

Kada je neka radna akcija u pitanju ili akcija skupljanja smeća u prirodi Marko je uvek u prvim redovima, najraspoloženiji je u ekipi, a neretko (na naše insistiranje) zna i da zapeva i svima ulepša radnu akciju, podigne atmosferu i podeli svoje dobro raspoloženje.

U rancu uvek ima neku knjigu, najčešće nekog filozofa i voli da fotografiše lepe misli i podeli ih sa našom ekipom ili klijentima i ulepša im dan!