Branislav Avramović

Naš kolega Bane odmalena je bio fizički aktivan. Kao dečak, trenirao je fudbal od osme do devetnaeste godine, ali to nije bilo dovoljno za ovog ambicioznog momka.

Osim fudbala, ostvario je zavidne razultate u atletici gde bi posebno istakao 2. mesto u skoku u dalj na takmičenju koje je uključivalo učesnike sa teritorije čitave Vojvodine. Streljaštvo je takođe jedan od sportova u kojima se Bane pronalazi, te je na takmičenjima odličja osvajao kao pojedinac, ali i kao deo tima.

Dugogodišnje sportsko iskustvo pokazalo da je Bane izuzetno vešt u koordinaciji pokreta i orijentaciji, što ga je kasnije vodilo ka treniranju drugih.

Trenutno je student fizioterapije i poseduje sertifikat DNS level 1. Ovaj mladić zna koliko je važno brinuti se o svom telu i imati zdrav životni stil. To ga je motivisalo da počne da radi kao trener u TEND-u.

Branislav je izuzetno posvećen svom poslu i želi da pomogne ljudima da postignu svoje ciljeve i žive zdravije. Njegov pristup treniranju je jedinstven, kombinujući svoje iskustvo sa znanjem koje je stekao tokom višegodišnjeg usavršavanja.

Međutim, ljubav prema sportu nije bila jedino što je ovaj mladić ima.

Bane je istinski ljubitelj prirode i druženja. Svoje slobodno vreme provodi u prirodi, gde se opušta i bori protiv stresa, a takođe uživa u druženju s prijateljima, devojkom i porodicom.