Nebojša
Đurković

,,Video sam jednog krupnog momka sa bradom kako ulazi u klub kod vas, baš je jak, da li je to trener?“ – ovo su reči jednog momka koji je želeo da počne da trenira kod nas u klubu i ispred kluba je čekao trenera. Pogodićete da je opisivao baš Nebojšu.

Nebojša na prvi pogled deluje strogo i rezervisano, ali ispod svih njegovih mišića (i brade) krije se veliko srce puno ljubavi prema ljudima, druženju, prirodi i zdravoj hrani.

Nebojša je sertifikovani personalni trener koji je svoje znanje sa fudbalskog terena, želeo da unapredi i implementira u radu sa ljudima i to čini iz dana u dan uspešno. Nakon završene obuke za personalnog trenera fokusirao se na rad sa rekreativcima, završio osnovni i napredni nivo DNS (Dinamičke Nervnomišićne Stabilizacije) za trenere gde je stekao važne alate za razvoj i negovanje pravilnog pokreta da bi ih unapredio znanjem iz oblasti treninga snage i kondicioniranja koje je stekao u Srbiji i inostranstvu. U radu sa klijentima reči kojima ga najčešće opisuju su: „veliki radnik, disciplinovan, uporan i strpljiv“.

Svoje slobodno vreme provodi na Fruškoj Gori u šetnji sa devojkom i društvom ili igra fudbal rekreativno, a i dalje povremeno nastupa profesionalno za neke klubove. Bivši je muzičar i voli hiphop kojim se amaterski bavio niz godina.