Bojana
Bošnjak

Zamislite savršenu osobu za kampovanje ili izlet. Osobu koja je uvek nasmejana, spremna na šalu, voli dobru muziku, raspoložena je za pecanje, fudbal, roštiljanje, plivanje ali i igranje badmintona. Sada zamišljeno pomnožite sa sto i dobili ste Bojanu (jedino što će Vas razbiti u badmintonu, jer je bivša reprezentativka Srbije).

Pogled na njeno uvek nasmejano lice može vas zavarati da pomislite da je u pitanju devojčurak, ali ispod tog osmeha krije se jedan ozbiljan profesionalac koji je master sporta i fizičkog vaspitanja, bavi se rehabilitacijom i školicom sporta gde deci “popravlja držanje“ kroz igru. U svojoj višegodišnjoj karijeri završila je neke od najprestižnijih svetskih edukacija i pomogla stotinama ljudi da vode život bez bola i da zavole svoje telo i vežbanje.

Bojana je deo našeg TEND-a već dve godine, ali svi imamo utisak da je tu od samog početka, jer se odlično uklopila u ekipu svojim marljivim radom, zalaganjem i posvećenošću detaljima.

Mnogi klijenti je opisuju kao srdačnu osobu posle čijeg treninga se osećaju bolje fizički, ali i mentalno, jer su u Bojani pronašli iskrenog prijatelja i podršku.

Slobodno vreme provodi u šetnji po prirodi, peca, bavi se sportom, a kada vreme ne dozvoljava boravak u prirodi izrađuje dekorativne predmete koje sa radošću poklanja najbližima.