Nikolina Androić

Rodjena sam u Novom Sadu 21.03.1998. godine, kada je detinjstvo još uvek predstavljalo penjanje na drvo kako bi se ubrale voćke, igranje žmurke u ulici i vožnja biciklom. Sve to me je usmerilo na sportske aktivnosti i moju prvu ljubav – košarku.

Iako sam diplomirala i masterirala na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (2017-2021; 2021-2022), sport smatram svojim životnim pozivom i svakodnevnom duševnom hranom, a ne formalnim zanimanjem. Ovakva životna filozofija me navodi da se kontinuirano usavršavam i lično razvijam. Pored zvanične diplome stekla sam i sertifikat za pravilnu ishranu i suplementaciju.

Rad sa klijentima čini nekoliko faza – osmeh, kreativne sportske aktivnosti, podršku i konstantnu obostranu motivaciju. Zato se trudim da u saradnji sa klijentima osluškujem njihove želje i uskladim ih sa realnim mogućnostima, a osnovno pravilo mog rada jeste iskoristiti moć sadašnjeg trenutka.

Moj pokretač predstavljaju moja porodica, prijatelji i pas Badi. Fruška Gora, čitanje knjiga, putovanja,vožnja bajsom, muzika i zdrava ishrana sastavni su deo mog životnog funkcionisanja.