FITBOX u saradnji sa Praškom školom (Rehabilitation Prague School) organizuje DNS exercise level II.

Kurs je, pre svega, namenjen, trenerima, instruktorima, kineziolozima, fizijatrima, fizioterapeutima i svima koji se bave rehabilitacijom, treningom i terapijom.

DA BISTE POHADJALI DNS LEVEL II, POTREBNO JE DA STE PRISUSTVOVALI NA DNS LEVEL I.

Ciljevi edukacije:

  • Saznanje o osnovnim principima razvojne kineziologije deteta u prvoj godini života i primena tih principa radi rešavanja disfunkcija u odraslom dobu.
  • Dijagnostika i korekcija disfunkcionalnih disajnih motoričkih obrazaca i saznanje zašto je disanje prvi korak ka ostvarenju posturalne stabilnosti.
  • Razumevanje pojmova posturalne stabilnosti i IAP (intraabdominalnog pritiska) i zašto su oni preduslov za funkcionalan, efikasan i pokret bez bola.
  • Savladavanje i razumevanje DNS korektivnih vežbi, kao i njihova integracija u sve oblike vežbanja (rehabilitaciju, prevenciju, funkcionalni trening, “pametni” trening).
  • Demonstraciju položaja iz viših razvojnih faza: tripod, bear, lounge, squat, step up kao i njihove modifikacije
  • Demonstraciju DNS vežbi uz upotrebu elastičnih traka, šipke, tegova, girja i pilates lopte – primenu DNS vežbi u specifičnim sportskim pokretima koja uključuju bacanje, skakanje, zamahe, klizanja itd.

Kurs će se održati u Novom Sadu, 5. i 6. septembra 2020. godine. Broj mesta na kursu je ograničen. Cena kursa za ranu uplatu, čije je rok četiri nedelje do početka kursa je 320 € + troškovi praške škole koji su 80€. Standardna cena bez popusta je 370 € + troškovi praške škole koji su 80€.

Link za uplatu troškova praškoj skoli je: https://www.rehabps.cz/rehab/course.php?c_id=1750

Depozit, nakon što se izvrši prijava i uplata troškova praškoj školi, je 150 €, ostatak novca se donosi na dan kursa.

Instruktor na kursu: Júlia Demeková, MPT

Prijave na email: fitboxns@gmail.com
Kontakt osoba: Sandra Bošković
broj telefona +381 60 32 59 159

Vidimo se!

Tagovi