TEND u saradnji sa Praškom školom (Rehabilitation Prague School) organizuje DNS exercise level II.

Kurs je, pre svega, namenjen, trenerima, instruktorima, kineziolozima, fizijatrima, fizioterapeutima i svima koji se bave rehabilitacijom, treningom i terapijom.

DA BISTE POHADJALI DNS LEVEL II, POTREBNO JE DA STE PRISUSTVOVALI NA DNS LEVEL I.

Ciljevi edukacije:

  • Saznanje o osnovnim principima razvojne kineziologije deteta u prvoj godini života i primena tih principa radi rešavanja disfunkcija u odraslom dobu.
  • Dijagnostika i korekcija disfunkcionalnih disajnih motoričkih obrazaca i saznanje zašto je disanje prvi korak ka ostvarenju posturalne stabilnosti.
  • Razumevanje pojmova posturalne stabilnosti i IAP (intraabdominalnog pritiska) i zašto su oni preduslov za funkcionalan, efikasan i pokret bez bola.
  • Savladavanje i razumevanje DNS korektivnih vežbi, kao i njihova integracija u sve oblike vežbanja (rehabilitaciju, prevenciju, funkcionalni trening, “pametni” trening).
  • Demonstraciju položaja iz viših razvojnih faza: tripod, bear, lounge, squat, step up kao i njihove modifikacije
  • Demonstraciju DNS vežbi uz upotrebu elastičnih traka, šipke, tegova, girja i pilates lopte – primenu DNS vežbi u specifičnim sportskim pokretima koja uključuju bacanje, skakanje, zamahe, klizanja itd.

Kurs će se održati u prostorijama TEND-a (Karolja Seleša 3) u Novom Sadu, 13. i 14. maja 2023. godine. Broj mesta na kursu je ograničen.

Promo cena kursa za ranu uplatu do 01.02.2023. iznosi 350€ (uračunati troškovi praške škole koji su 80€). Nakon promo perioda za ranu uplatu, cena do 01.03.2023. iznosi 400€, (uračunati troškovi praške škole koji su 80€), dok posle ovog datuma (01.03.2023.), cena kursa iznosi 450€ (uračunati troškovi praške škole koji su 80€). 

Link za uplatu troškova praškoj skoli je: https://www.rehabps.cz/rehab/course.php?c_id=2368

Depozit, nakon što se izvrši prijava i uplata troškova praškoj školi, je 150 €.

Postoji mogućnost plaćanja na rate!

Instruktor na kursu: Julia Demekova, MPT  

Prijave na emailfitboxns@gmail.com
Kontakt osoba: Sandra Bošković
Broj telefona: +381 60 32 59 159

Vidimo se!

Tagovi