Sava Begojević

Prirodni ekstrovert i nepopravljivi filantrop kako na poslu, tako i u privatnom životu. Sava voli da je okružen ljudima te svojim klijentima pristupa, pre svega, kao prijatelj, a zatim kao trener.

Svoje prve korake u sportu napravio je sa svega 5 godina kao fudbaler, a zatim se oprobao i u košarci u kojoj je bio veoma uspešan. Sve to je preraslo u veliku ljubav prema fizičkoj aktivnosti i sportu, te je svoje slobodno vreme uglavnom provodio u teretani.

U adolescenskom dobu je doživeo nezgodu, zbog čega je bio ozbiljno povredjen, ali nikako nije želeo da odustane od svog sna. Ono sto bi nekome predstavilo prepreku, Sava je shvatio kao još jedan izazov koji je kasnije pretvorio u svoju struku. Tu se, naravno, nije zaustavio, te je trenutno aktivan student Medicinskog fakulteta, smer Fizioterapija. Takodje, poseduje sertifikat Personalnog trenera i sertifikat ,,Westside barbell“ – Ruske škole dizanja tegova.

Radeći na sebi, sve je više želeo da svoje znanje podeli sa drugima i da im pre svega pomogne i nauči ih pravilnom i bezbednom treniranju. U svakom slucaju, ukoliko Vam se javi bol u ledjima, ramenu ili nekoj drugoj regiji, Sava je uvek tu da uz pomoć najnovijih metoda pomogne u rešavanju problema.

Uprkos velikom broju obaveza, on pronalazi vreme za stvari koje ga ispunjuju, a to je druženje, stvaranje novih poznanstava, čitanje knjiga iz oblasti popularne psihilogije kao i proučavanje literature iz sporta i fizikalne terapije.