Milan Barjaktarević

Milan je diplomirani porfesor sporta i fizičkog vaspitanja. Svestan da stagnacija ne vodi ka vrhu, tokom i nakon studija se usavršavao na mnogobrojnim edukacijama (DNS, CFT, Bodyweight & kettlebell, Osnove razvoja energetskih sistema, kondicioniranje su samo neki od njih). 

Zaljubljenik je u sport i prirodu, pa slobodno vreme provodi u šumi ili na reci. Ljubitelj je trail trka i ultramaratona i omiljeni sport mu je atletika (drugo mesto na Prvenstvu Vojvodine na 400m). 

Milan je izuzetno predan i energičan nastavnik fizičkog vaspitanja sa višegodišnjim iskustvom. Spretan je u motivacionim tehnikama, pa je svojim klijentima oslonac i podrška pogotovo u onim danima kada žele da odustanu. Tokom karijere je radio i individualne i grupne treninge, sa profesionalcima, poluprofesionalcima i početnicima, a kroz dve godine rada u Školi atletike As obučio se i za rad sa najmlađima. 

Hobi su mu biciklizam, planinarenje, plivanje i trčanje, a kada pauzira od sporta uživa u čitanju i crtanju. Moto kojim se vodi je “Uradi ono što je ispravno, a ne ono što je lako”, što želi da prenese i na svoje okruženje. Poseduje odlične veštine komunikacije i snažnu radnu etiku. Svestan je da je svaki čovek jedinstven, pa celokupan pristup i rad sa ljudima prilagođava njihovom tempu i mogućnostima. 

Onim pljašljivim, Milan kroz smeh odaje da je i licencirani spasilac i pružalac prve pomoći, pa sa njim predaja i strah nisu opcija. Podjednako je dobar u motivisanju i treningu početnika jer je svestan da svako od nas mora početi od nule, kao i u nadgradnji i poboljšanju već formiranih sportista. 

Rad sa njim se odvija u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi, a ističe da mu je najvažnije da ljude nauči da ispravno vežbaju, kao i da vole sport i svoje telo.